Puppies

Vi har valper!

Vårt I-kull er født!
5 hanner og 2 tisper ble født 20. april og er leveringsklare i juni.
Vi har ledige hanner fra dette kullet.

Far: Nvch Nuch Heierås Killer (Nuch Bästdals Arv x Heierås Hannah)
Mor: Ag1 AgH1 Lp1 LP2 Izgara's Fidji  (It ch Luavjan's Big Sand Kahuna x LP1 Izgara's Cina)

12716034_1176116379065143_6453764124212060283_o Killer_Embla

Izgara's Fidji eller "Embla" som hun heter til daglig er en positiv og trivelig hund som elsker å være med Synøve, som eier henne, på alt hun finner på. De to trener lydighet, agility og noe bruks, og konkurrerer i de to førstnevnte grenene. Embla er Synøves første konkurransehund. De har nå opprykk til klasse III i lydighet og til klasse 2 i Agility og Agility Hopp. Embla er stilt ut med cert og cacib som beste resultat. Hun er fri for HD og AA, samt øyelyst fri. 

Heierås Killer valgte vi som partner til Embla sitt første kull fordi han forener gode arbeidsegenskaper med et stødig og uredd vesen. Killer er sosial og miljøsterk og trener og konkurrerer i lydighet, rally og bruks. Han er utstillingschampion og viltsporchampion og konkurrerer i høyeste klasse i rally og lydighet. I bruks har han opprykk til klasse C i spor. Killer har også søsken som har hevdet seg i konkurranseringen, blant annet NSLCH Heierås Kela. Killer er fri for HD/AA, samt øyelyst fri. 

Begge foreldrene har gjennomført fine mentalbeskrivelser, de er sosiale, har god avreagering og er skuddfaste. 

Fra denne kombinasjonen forventer vi valper som vil være treningsvillige og førerorientert, som vil kunne fungere godt som aktive familiehunder eller som konkurransehunder. Det viktigste for oss er at du er villig til å legge ned tid i valpen/hunden og at den får være et høyt elsket familiemedlem. 

Dette kullet gjøres i tett samarbeid med Emblas eier, Synøve. Kullet vil vokse opp hos henne. 

Ta gjerne kontakt med oss på Izgara for mer info!

 

 

Stamtavle/pedigree